Ring på +45 20 89 80 10 i hverdagene ml. 08.30 og 14.00.

Om mig

Om mig

Jeg er certificeret hypnotisør, hypnoterapeut og instruktør bosiddende i Roskilde. Jeg har kunnet hypnotisere siden jeg var ca. 14 år gammel, men har “kun” arbejdet professionelt med det siden 2007.

Jeg har taget min professionelle uddannelse hos Jacob Strachotta (Institut for Avanceret Hypnose), og jeg er certificeret i NGH (National Guild of Hypnotists) – verdens største, bedste og ældste sammenslutning af professionelle hypnotisører. Derudover har jeg bl.a. taget kurser i hypnotisk smertelindring til kroniske smertepatienter, Fødselshypnose og Direct Navigation, og jeg følger løbende med i alt, hvad der har med hypnose at gøre på Internettet, i medierne og overalt.

Sidst men ikke mindst er jeg Certificeret Instruktør (CI) i hypnose og hypnoterapi (2014). Det vil sige, at jeg må uddanne andre til at blive NGH certificerede hypnotisører.

Jeg er desuden uddannet stressvejleder ved PsykiatriFonden, og har derfor et bedre end almindeligt kendskab til, hvad der udløser stress, hvordan man kan undgå det, arbejde med det og fjerne det.

Jeg er områdeleder for NGH Danmark på Sjælland, d.v.s. jeg arbejder på at bedre det kollegiale samarbejde i min region og at sikre, at NGHs medlemmer fortsætter med at udvikle sig fagligt efter deres optagelse i NGH. Og derudover er jeg kasserer for NGH Danmark – en organisation, der består af lidt over 100 NGH certificerede hypnotisører på landsplan og 4 skoler for hypnotisører.

Ring nu og find ud af, hvordan du kan ændre dit liv
20 89 80 10