Ring på +45 20 89 80 10 i hverdagene ml. 08.30 og 14.00.

Klientudtalelser

Klientudtalelser

Neglebidning
½ år efter 1 session:
Jeg har nu (og har lige siden behandlingen ) haft fine udgroede negle, så jeg må sige at din behandling har virket til fulde.
Om jeg på et tidspunkt har brug for en tid er ikke til at sige men indtil videre er der ikke behov for det.
Det er fantastisk at have sluppet den dårlige vane.
Endnu engang tak.

Selvværd
Hej Carsten,
Som lovet, en lille tilbagemeldning fra mig.
Først tak for sidst og for en meget spændende oplevelse. Jeg kan sige det meget enkelt, jeg har haft det rigtig godt siden besøget hos dig. Der er en indre uro og “byrde fra mine skuldre” der ligesom er forsvundet. Jeg har haft masser af energi på mit job og hjemmefronten kører bare.

Angst
Hej Carsten
Tak for sidst.. Det er lidt siden men har tænkt jeg ville skrive denne mail længe..
Jeg har fået mit liv tilbage!! Bare I bilen væk fra dig var jeg sikker på der var sket noget.. Jeg lever et helt normalt liv , bedre end mine gode perioder før I tiden.. Alle mine nærmeste familie og venner kan mærke det og fatter ikke hvordan en time hos dig kunne betyde så meget.. Jeg har fået et nyt program I hovedet og det virker med min krop – siger jeg 😉
Carsten Tak! Det er helt ubeskriveligt fantastisk.. Jeg kan være mig selv 100% med min familie og venner .. Jeg skulle have fundet denne kur for mange år siden!

Selvværd
Hej Carsten!
Tænkte du lige skulle have en lille update på vores session i onsdags. Jeg tudede hele vejen hjem men af glæde da jeg følte mig helt fri og let inden i. Jeg har på intet tidspunkt siden haft den stikkende følelse i brystet, ej heller følt at jeg har overanalyseret noget. Tænker at livet bare skal leves lige nu og her – bekymringerne tager vi når episoderne opstår og ikke som før. Dejligt! Tak for hjælpen.

Børn
O. er en 12-årig dreng, som har været vådligger indtil nu. Vi aftalte, at hans underbevidsthed skulle vække ham hver gang, han skulle på WC i nattens løb:
Hej Carsten, O. har været oppe og tisse 4 gange i nat. Han var pavestolt i morges.Tusind tak, vi er dybt taknemmelige.Vender tilbage med mere nyt 😉

Flyskræk
En stor tak til Carsten Milling for hans hjælp til at gøre min flyskræk ikke eksisterende, jeg var allermest chokeret over at jeg for første gang nogensinde nød at flyve og syntes det gav et dejligt rush ved både takeoff & landing 🙂 Jeg kan dårligt vente med at finde et nyt destnationspunkt der kræver længere flyvetid, tak endnu en gang Carsten

Rygestop
Hej Carsten
Nu har jeg været røgfri i en uge og det er helt vidunderligt. Tak for en fantastisk oplevelse, at være i hypnose.
Jeg har kunnet mærke nikotin trangen nogle gange, men kun i et splitsekund, men har ikke kunne fastholde den. Jeg har et par enkelte gange lige haft den oplevelse, hvor jeg har tænkt, her ville jeg ryge – men det forsvinder med det samme. Jeg har virkelig kunne mærke, og kan det stadig at min krop arbejder, på den gode måde. Jeg har ændret figur. Jeg har tabt noget af min mave, og det er jo tankevækkende. Jeg spiser, smager og lugter, men det er så skønt, at jeg kan mærke og ved, at jeg på ingen måde spiser, for at erstatte smøger. Det er en meget bevidst følelse eller oplevelse. Og det føles godt og rigtigt. Jeg sover bedre og er ved at få en masse god energi. Så hele processen føles dejlig og befriende, så jeg vil bare sige dig tak. Og fortælle dig, hvor dygtig du er, til det du gør ☀.

Hej Carsten.
Nu er det ca. 2½ måned siden jeg var hos dig til rygestop. Du ville gerne have tilbagemelding, så det skal du få her.
Jeg er stadig røgfri og jeg har det rigtig godt. Jeg er utrolig forbavset over, hvor nemt det har været for mig uden cigaretterne. Selvfølgelig har tanken jo strejfet mig nogle gange, men den forsvinder ret hurtig igen. Der er en ting der har været super for mig. Før kunne jeg ligge i flere timer og ikke kunne falde i søvn, men det har jeg ikke oplevet en eneste gang siden den xx.x. Jeg har taget 3 kg. på, og det er som om jeg er blevet lidt mere madfikseret her på det sidste. Jeg prøver ellers på at styre det, og 3 kg. er jo ikke alverden, bare det ikke bliver mere. Men alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med behandlingen, men min mand er dog endnu mere tilfreds, han er bare så glad og stolt af mig.
Jeg har anbefalet dig til andre, men de skal selv være klar til det.
Med venlig hilsen

Eksamensangst
Jeg har været til mundtlig fysik eksamen sidste fredag, som var den eksamen jeg frygtede mest. Jeg blev nærmest overrasket over hvor behageligt jeg havde det.
Det var en rigtig god følelse jeg havde da jeg sad til forberedelsen og inde til selve eksamen.
Jeg har det faktisk rigtig godt i dagligdagen og har hørt fra flere venner og familiemedlemmer at jeg virker som en mere glad og knap så tilbageholdende
Jeg takker mange tusinde gange for dit gode arbejde og spreder med glæde et godt ry om dig.

Hej Carsten,
Jeg glemmer at skrive til dig. Fordi jeg glemmer at jeg engang havde det rigtig rigtig svært. Lige efter jeg havde været hos dig, havde jeg det faktisk ret dårligt.
Det var ligesom om der var rippet op i et gammelt sår. Men langsomt har det hele lagt sig igen. Jeg har stille og roligt mærket hvordan forholdet mellem min
mor og jeg har ændret sig. Jeg opdagede det ved at jeg syntes, at Hun havde ændret sig. Men nu kan jeg selvfølgelig godt se, at det kun er fordi hun reagere på min
helt anderledes, afslappede og naturlige måde at være overfor hende på. Jeg kan faktisk mærke en rigtig stor kærlighed til min mor, som før var helt undertrykt af frygten for hende.
Og vi har det bare så godt sammen. Jeg glemmer tit at tænke på hende, og når jeg kontakter hende, er det fordi jeg har lyst til det.
Alt det her kom snigende på en måde, så jeg først opdagede det, da alting pludselig havde forandret sig.
Jeg kan huske at du sagde – “hvis hun bliver sur – nå ja, så må hun blive sur” og den dag du sagde det tænkte jeg bare, at det var en helt umulig følelse for mig at have.
Men i dag har jeg det præcis sådan. Nå ja, hun blir vel god igen 🙂 tusind tak for din hjælp. Jeg beklager min tidligere skepsis   🙂

Udtalelse fra en god ven, som har brugt min fil “Søvnproblemer” til at hjælpe hende til at sove godt igen

Hej Carsten. Det går faktisk rigtig godt, og jeg hører ofte slet ikke filen, men tænker blot på dine ord “God nat og sov godt, god nat og sov godt”.
Så tusinde tak, det er bare så dejligt.
Mange hilsener
K

Vil lige fortælle dig at jeg har 100% effekt af behandlingen. Har et fuldstændig afslappet forhold til mad nu. Kan ikke spise ret meget og ikke få noget ned der ikke er godt for mig. Kan nu mærke forskel på om jeg skal lægge mig ned for at hvile i stedet for at putte noget i “skuffen” Fantastisk fornemmelse. Selvværdet er der også sket en ændring med. Ser alt mere klart og har ikke svært ved at sige fra.

Mor til en klient, der fik behandling for eksamensskræk/præstationsangst
Jeg vil fortælle dig, at M… er glad for at han har fået hypnose af dig. Han kan mærke tydelig ændring bare de par dage han har været i skole herefter. Han havde fremlæggelse i samfundsfag – godt nok en fremlæggelse i en gruppe, altså han var ikke alene, men det gik ham super godt og han fik karakteren 12. Jeg er selvfølgelig også glad for, at han nu endelig har kunne prøve at få den fornemmelse af, at han ikke er nervøs/bange for noget – for han kan godt….
Til sidst vil jeg da også lige fortælle, at M… var tryg ved dig og han syntes at du var godt til at fortælle og forklare omkring hypnose. Han sagde, at du virkede meget forstående, hvilket han var meget glad for.

En klient med angst for at prøve nye typer mad – kunne praktisk talt kun spise kartofler og sovs
Vil bare lige fortælle dig, at kolonien var en Stor succes. Smagte på alt det der blevet severet, og ku faktisk godt lide meget af det, smager nye ting et par gange om ugen så det rigtig dejligt.

Min angst for mad er FULDSTÆNDIG forsvundet!! 🙂

Tusind tak for hjælpen!

Hej Carsten.

Jeg var hos dig for at få kureret mine angst anfald, de kom især hvis/når jeg skulle på seminarium.
Jeg har længe tænkt på, at skulle melde tilbage til dig, men har ikke helt turdet… 😉
Men i dag tør jeg.. For i dag er jeg overbevist om, at jeg selv er herre over det, og kan styre det.

Jeg har været på skole i både maj, august og september, og alle gange har det været en fest!
Eksamen satte dengang hovedet på sømmet. Sidst jeg var til mundtlig eksamen, lå jeg ude i vente-rummet, og græd og hyperventilerede.
I dag har jeg så været til mundtlig eksamen, og jeg sang og nynnede og smilede hele vejen igennem. Det var mig der denne gang havde overskuddet i min gruppe og det var fantastisk.
Jo jeg var da nervøs og rystede lidt, men det var jo INGENTING!

Så ja, Carsten Milling, – Du har ændret mit liv! 😀

En klient, jeg behandlede over internettet for angst – efter 1 behandling:
Dear Carsten,
I want to thank you for the session – it really helped me. I feel relieved and I think I have moved on. It seems so logical now to forgive in order to get rid of the pain and move on – but I was not able to do it before.
With this burden gone, new feelings seem to surface. Not sure yet what it is – but i’m looking forward to see what develops from it.
I really appreciate your help and your offer to do so again.
Have a good weekend
Michael

En klient, som blev kureret for edderkoppeskræk (araknofobi)

Hej Carsten
Idag har jeg været i haven.. det var fantastisk, for jeg gik ikke hele tiden og kiggede efter edderkopper som jeg plejer.
Du er virkelig en helt i mine øjne.
knus
L….

Jeg kan tydeligt nu fornemme hvordan jeg tidligt i mit liv har fattet, at der var noget rivende galt i min familie.
Men jeg har ikke kunnet formulere hvad det var endsige handle på det. Det har naturligvis medført håbløshed overfor mange ting samt begrænset mig i forhold til familiemedlemmer, fordi der hele tiden har været noget jeg skulle gøre.
I dag er jeg det klogere på mig selv og har det godt.
Som allerede skrevet, så er du en god hypnotisør.

“I am quite impressed with all that I am feeling, so much anger and rage was lifted from me, so much that I can see clearly for the first time in forever and a thank you will not come close, so I will say instead that I hope you know that you have impacted my life for the better, that I know life can throw a curve at you from time to time, but nothing will change the good you have done.”

“It just seems as of lately the world has come alive and I just have had a better time understanding it. So I suppose, all in all, I really have to thank you again for what you did.”

Jeg mangler ord, der beskriver den glæde og lettelse jeg føler! Og derfor er det også svært at skrive en egentlig tak til dig, en rigtig tak som udtrykker HVOR meget det betyder for mig.. men i dette tilfælde er TAK kun et fattigt ord, og glæden kan ikke gøres op i penge! Så tilgiv mig mit ringe TAK!

Klient, der tidligere var angst for alle fugle