Ring på +45 20 89 80 10 i hverdagene ml. 08.30 og 14.00.

Hvad kan du forvente?

Hvad kan du forvente?

Mine kliniktider er mandag – torsdag 10:00 – 19:00. (Sessionstart kl. 10, kl. 13, kl. 16 eller kl. 19).

Du booker en behandling enten ved at sende en mail eller ringe til mig – tlf. 20 89 80 10. De fleste behandlinger vil nok foregå i mit hjem i Svogerslev lige udenfor Roskilde, men jeg kører også gerne hen til dig – forudsat, det er under 50 km – eller du kan booke mig til en remote session f.eks. via Zoom eller Skype. Du behøver ikke at have en smartphone, en iPad eller en computer med webcam. En ganske almindelig mobiltelefon med “ørepropper” er faktisk alt, hvad du behøver.
 En remote session indeholder alle punkter, som en face-to-face session gør. Eneste forskel er, at man ikke er i lokale sammen!

Men uanset stedet og metoden, så starter vi altid med en forsamtale/interview. Forsamtalen har to vigtige formål: dels at jeg kan spørge grundigt ind til dit problem og hvordan det påvirker dig, og dels at jeg kan uddanne dig til at være klient – at forstå hvad det vil sige at gå i trance, og hvad hypnose er for noget. Der findes utroligt mange myter og fordomme om, hvad man kan – og ikke kan – med hypnose. De fleste er forkerte, og vi er nødt til at rydde disse af vejen først, da de ellers kan blokere for et godt resultat! Forsamtalen tager normalt ca. 20 – 30 minutter, men er der brug for at bruge mere tid, så tager vi den tid, det tager. Vi går ikke videre, før du er klar!

Når jeg så har fået de oplysninger af dig, jeg skal bruge, og jeg har sikret mig, at du har den viden, som du skal have, går vi i gang med hypnosen. Selve trancearbejdet beskæftiger sig med at finde frem til årsagen til, at du oplever de problemer, du er kommet til mig for at blive behandlet for. Når du er i trance, er der adgang til din underbevidsthed, der ved helt præcist hvor disse oplevelser er gemt henne – også selv om du for mange år siden har fortrængt dem. Når hændelserne er fundet og identificeret, arbejder jeg så med dig, indtil de spændinger, der ligger i dit ubevidste/underbevidste sind, og som giver dig problemerne, er forsvundet.

Du kan derfor forvente, at de ting, vi løser her, vil være løst og væk for bestandig. Det vil ikke være sådan, at de dukker op igen efter et stykke tid (når hypnosen ikke virker længere!!!) Nej. De er løst for altid. F.eks. hvis jeg hjælper dig af med en edderkoppeskræk, så vil denne skræk for tid og evighed være væk, og du vil ikke få brug for yderligere behandlinger for dette. Og du vil bagefter slet ikke kunne forstå, at du har kunnet reagere så voldsomt, som du engang gjorde. En førstegangs-session – dvs. forsamtale + hypnose tager 1 – 2 timer. Ved følgende sessioner klares det som regel på lidt kortere tid. Derfor er prisen for en opfølgende session lidt mindre end ved en førstegangs-session.

Hvor mange sessioner kræves der for at løse dit problem? Jeg forsøger altid at hjælpe så hurtigt og effektivt som muligt. Og rigtig mange gange er én session alt, hvad der skal til. Dette gælder bl.a. for de fleste fobier og for selvværdsproblemer. Andre emner – f.eks. slankning, fødselshypnose og smertebehandling kræver som regel flere behandlinger. Det er ikke på forhånd muligt at sige, hvor mange sessioner, der er nødvendige. Det kommer bl.a. an på din evne til at gå i trance og hvor nem du er at arbejde med. Generelt vil man altid kunne gå hurtigere og dybere i trance ved de opfølgende behandlinger, så de er gerne endnu mere effektive end den første session. At lære at gå dybt i trance er som regel som at lære at cykle: man lærer det hurtigt og man glemmer det aldrig.

Jeg har tavshedspligt, så enhver oplysning, der måtte komme frem enten under forsamtalen eller under selve hypnosen, er fuldstændig fortroligt, og vil aldrig blive bragt videre!

NB: Der er desværre ikke et venteværelse der, hvor jeg behandler. Så eventuelle chauffører/pårørende må gå/køre en tur imens vi arbejder!

Har du yderligere spørgsmål, må du endelig sige til! Jeg besvarer alle henvendelser.